Povestea Mayaricii

Povestea Mayaricii

Mayaricii…

Au fost odata ca niciodata… doi tineri parinti cu doua piticute. Cum parintii nu au primit “instructiuni de utilizare”, nu prea stiau unde sa-si plimbe noile iubiri. Asa ca au iesit, s-au plimbat, au cautat, s-au distrat… pana cand au realizat ca cel mai fericit loc unde se pot juca, relaxa, canta si dansa nu exista inca si trebuia inventat :).

Asa ca au pus umarul la treaba si impreuna cu un designer creativ au gasit locatia ideala pe peretii careia au coborat personaje din povesti si animalute dragute. Apoi au construit un castel pentru micutii cavaleri si casuta de turta dulce pentru fetitele dragute. Au adaugat o scena petru ca cei mici sa fie in centrul atentiei si unde povestile pot prinde viata prin piese de teatru si improvizatie. Iar pentru zilele calduroase de vara au amenajat terasa racoroasa cu loc de joaca exterior.

Cand amenajarea a luat sfarsit povestea noastra de fapt a inceput… si trebuia sa primeasca un nume ca toate povestile…. Sa fie inspiratia sau lipsa ei, dar intrucat protagonistele se numesc Maya si Ari(ana) am inventat un nume: MayAricii – cel de-al treilea copil al lor :).

Curand au inteles ca suntem multi cei care “ne trezim peste noapte” parinti si ne dorim un loc intim si frumos. Mayaricii a devenit un loc de intalnire pentru parinti si copii rafinati, care pun accent pe servicii de calitate si o locatie creata cu bun gust.

Mayaricii vine la tine
Pentru ca vrem sa iti oferim aceleasi servicii si in alte locatii, am creat echipa de animatie Mayaricii care ne poarta energia si entuziasmul nostru oriunde ne chemi.

Venim la gradi sau scoala ta, evenimente corporate, botez/nunta, aducem Mayaricii kids corner la evenimentul tau, participam cu animatori calificati la targuri si expozitii sau chiar la tine acasa, in parcuri sau gradina ta…