Beneficiile cursurilor de dans pentru copii

Daca aveti un bebe, cu siguranta ca va puneti problema la ce sporturi sa il duceti in primii ani de viata. Una dintre variantele cele mai bune este a il inscrie la cursuri de dans, indiferent daca aveti fetita sau baietel. Iata de ce: – cursurile de dans sunt o buna modalitate de a imbunatati sanatatea si conditia fizica a celui mic. Dansul este o activitate fizica ce imbunatateste starea.

Cum sa sporesti creativitatea celui mic

Copiii sunt prin definitie mici exploratori si inovatori, cu imaginatie puternic dezvoltata. Insa o data cu varsta aceste abilitati inascute trebuie dezvoltate si ghidate corect, pentru ca aceste calitati sa se materializeze, aducand beneficii intelectuale, emotionale si sociale.         Cateva sfaturi ale expertilor psihologi va pot ajuta sa insuflati aceste castiguri spirituale: 1. In casa ta trebuie sa ai un spatiu dedicat jocului, in care sa fie la indemana celui.

Petrecerea de aniversare a micii tale printese sau a micului print

Vine ziua celei mici si inca nu ati planificat petrecerea pentru ea? La mayaricii.ro organizam periodic evenimente pentru copii si petreceri pentru copii in sectorul 6, si va putem ajuta cu privire la modul de organizare a aniversarii copilului dumneavoastra. Stim ca ziua de nastere a copilului tau poate fi o mare provocare si vrei sa iti asiguri succesul ca cel mic sa fie multumit si sa ramana cu amintiri.

Sporesteste-ti atentia asupra abilitatilor sociale ale copiului tau

Nu toti copii sunt sociabili din primii ani de viata, aceasta depinzand si de felul in care este creat caracterul lor individual si unic, dar si de educatie. Insa trebuie sa stii ca fiecare copil poate sa isi imbunatateasca abilitatile sociale, iar ceea ce copilul tau are nevoie ca practica poate varia in functie de varsta lui.    Bunele abilitati sociale sunt impartite in 3 etape: determinarea abilitatilor de care.

Cele mai importante metode de invatare pentru copii

        Parintii trebuie sa fie informati in privinta metodelor cele mai eficiente pentru a-si invata copii sa dobandeasca abilitati si informatii cat mai usor si distractiv.         Se spune ca oamenii fericiti sunt cei care au cat mai multe abilitati. Incearca sa dezvolti la cel mic simtul practic prin activitati de joc, dar si prin activitati casnice. Spre exemplu, atunci cand copilul tau isi da seama cum sa se hraneasca.

Cum sa iti inveti copilul sa fie fericit

Inca din fasa copilul tau are nevoie de multa atentie si grija. Psihologii spun ca fericirea se invata, asa ca, in afara rutinei normale pentru hranit si ingrijit, sunt cateva lucruri care ii pot imbunatati buna dispozitie. Pregateste-i deprinderile de comportament pentru o viata sanatoasa si fericita, prin urmatoarele aspecte: 1. Incearca sa mentii intotdeauna o activitate vizuala inovativa. Copilul tau are nevoie sa vada tot timpul lucruri noi, deoarece.

Discoteca pentru cei mici

        Suntem spatiul ce ofera toate conditiile de distractie pentru cei mici si care reuseste sa imbine cultura obtinuta in primii ani de gradinita cu distractia de care cei mici au parte la locul de joaca din parculet.         Am proiectat spatii speciale de joaca pentru cei mici si am planificat activitati care ii ajuta sa se descopere pe sine, abilitatile si inclinatiile lor, pasiunile lor si sa.

Mayaricii – paradisul copiilor

Ne mandrim cu a noastra camera de joaca! Am amenajat cu toata dragostea un spatiu unde bebelusii vostri se vor simti iubiti si inconjurati de buna dispozitie. Am lucrat sa cultivam un mediu luminos, plin de culoare si senzatii pentru a stimula activitatea cerebrala a copilului tau, intrucat la orice varsta frageda memoria si inteligenta acestora sunt in curs de dezvoltare si au nevoie de stimulente senzoriale variate. Avem spatii.

Locul de joaca preferat al tuturor copiilor din Bucuresti

Numai la Mayaricii in gradina veti gasi cele mai variate si mai sigure echipamente de joaca ce le permite celor mici sa practice echilibrul si sa isi dezvolte agilitatea. Avem pentru ei spatiu special amenajat cu nisip, leagane variate, perete de catarat si plase, pentru a invata ca miscarea face parte din viata sanatoasa. Parintii si fratii mai mari se pot juca si ei aici, dar sa nu uite ca.

Petrecerea piticilor la Mayaricii

Suntem locul de distractie al celor mici, ce imbina petrecerile cu informatii prescolare, ce servesc nevoilor educationale, sociale, emotionale, creative si fizice ale copiilor de la 1 an in sus si pana la varsta parintilor lor. Asta deoarece parintii pot veni sa petreaca cu cei mici si sa observe fazele lor de dezvoltare. Programul nostru de distractie este gandit de asa natura incat copilul tau sa se dezvolte adecvat nevoilor.

1 2